Description

Retevis RB37 Bluetooth FRS Two Way Radio For Business Use

Retevis RB37 Bluetooth FRS two way radio is a great device for staying in touch with customers, colleagues, and employees. The radio has a built-in Bluetooth module that allows the user to make and receive phone calls without having to remove the radio from their belt. The radio is powered by 2000 mAh rechargeable battery, which can provide more than 15 hours of continuous use.

Retevis-RB37-Bluetooth-radio

Main Features:

1. Equipped with upgraded wireless Bluetooth earpiece, easy to operate; make calls more convenient; clear sound quality

Retevis-RB37-Bluetooth-radio-earpiece

2. VOX function can be activated by the side keys to realize hands-free; work directly without PTT to free your hands

3. 2000mAh lithium battery; charging for 5 hours; standby time for 120 hours

A9209-RB37-long-standby-time

4. Type-C charging cable (2-in-1) can charge the walkie-talkie and earpiece at the same time

A9209C-RB37-Bluetooth-radio-typc-c-charging

5. Small and lightweight; can easily clip the walkie talkie on the belt

6. Large torch to provide emergency lighting in dark environments

7. Six-unit multi charger can charge up to 6 radios or batteries at the same time.

Package Contents:

Detachable earpiece accessories for easy replacement.

Retevis-RB37-Bluetooth-radio-Package Contents

FQA on Retevis RB37 Bluetooth FRS Two Way Radio

Question 1: Is this compatible with any Bluetooth earpiece?

Answer 1: No, RB37 walkie talkie is not compatible with other Bluetooth earpieces except the Bluetooth headset that comes with it.

Question 2: How far will the Bluetooth earpiece connect with RB37?

Answer 2: They can do a good job within 6 meters. If the distance is over 6 meters, the signal will be delayed or weakened.

Question 3: Will RB37 work with RT22 or RT21 Radios?

Answer 3: Yes, it can work with RT21 and RT22. Please make sure they have the same frequency and CTCSS/DCS on the same channel, then they will work together.

Question 4:  Are these RB37 walkie-talkies ready for VOX?

Answer 4: Yes, it has a VOX function. It can be activated by the side key to realize hands-free or set it by the software.

Question 5: How does the RB37 new version achieve instant communication?

Answer 5: Devices are now factory-paired. Once powered on, the earpiece automatically connects to the first active RB37 walkie-talkie immediately, significantly reducing connection time.

Question 6: What are the functional updates for this earpiece model?

Answer 6: The design is more compact, with a Type-C port, offering 12-hour battery life and louder audio. It also features a new touch PTT button and a memory clear function.

Spec

Features

RelevantDocuments

Reviews

Add To Cart

Availability: In Stock

products.goods.vendor: HVL

products.goods.productType: Caps

$135.00$99.00
The standard chunk of Lorem Ipsum used since the 1500s is reproduced below for those interested.
  • image
  • image
  • image
  • image
  • XS
  • S
  • M
  • L
  • XL
Compare
DELIVERY
  • Dispatch: Within 24 Hours
  • Free shipping across all products on a minimum purchase of $50.
  • International delivery time - 7-10 business days
  • Cash on delivery might be available
  • Easy 30 days returns and exchanges
RETURNS

If you do not like the product you can return it within 15 days - no questions asked. This excludes bodysuits, swimwear and clearance sale items. We have an easy and hassle free return policy. Please look at our Delivery & Returns section for further information.

Product Question

The file link will be sent to your mailbox via email